Hamar Latin Festival 2023

Hamar Latin Festival 2023

Vi er tilbake med Hamar Latin Festival 2023!

Vi er tilbake med Hamar Latin Festival 2023!
Vi gleder oss til å feire danseglede og klubben med årets Latin Festival i Hamar. Velkommen alle danseglade venner!!
 

Vi har topp instruktører, 2 flotte saler og meget gunstige priser for å bringe danseglede til flest mulige. 

 

 

Det blir to fester!
Vi starter med åpent og gratis arrangement for alle i Foajeen i Hamar Kulturhus på fredag. På lørdag er det fest for alle festivaldeltagere i våre egne lokaler i Birkebeinervegen 
– husk å kjøpe partypass hvis du ikke har festivalpass!

Lørdag og søndag holder vi kurs i blant annet kubansk salsa, kizomba, reggaeton, bachata, timba, kubansk son, afro, footwork, osv.
 
Luis_YHA_001_mini
Daria_001_mini
Ricardo_001_mini
Yordano_Bulgar_002_mini
Hilde_Kristin_001_mini

Våre instruktører er:
Luis Yasmany Hidalgo Arzuaga (Cuba/Oslo)
Daria Kolosovskaya (Russland/Oslo)
Ricardo Ferreira (Portugal/Oslo)
Yordano Bulgar (Cuba/Oslo)
Hilde Kristin A. Szabo (Hamar)
Skroll ned for presentasjoner av alle 5!


Festivalpriser 
(Alle pass inkluderer begge fester):

Fullpass par 2000,-
Fullpass singel 1300,-
Fullpass medlem 900,-
Fullpass student/honnør 900,-
Dagpass 900,-
Partypass lørdag 150,-
Drop-in 200,-

Luis Yasmany Hidalgo Arzuaga – Cuba/Oslo

 
Jeg ble født i Cienfuegos Cuba. Jeg ble uteksaminert som lærer og danser i afrocubanske danser i 2006. Jeg var en del av prestisjetunge dansekompanier på Cuba som Wilfredo Figueredo Music Shows Company, Caribbean Dance Show Company, Ballet Teatro América, Habana Queens Company og Tiempos Sabás. Jeg arbeidet som hovedkoreograf for noen av kompaniene.
Jeg har bred internasjonal erfaring fra Tyskland, Østerrike, Kina (Shanghai). Nå er jeg i Oslo, Norge hvor jeg er en del av “Show de vida”-kompaniet og underviser på “Rhythm” danseskolen. Jeg holder av og til kurs på Sagene og nå, hver tirsdag, underviser jeg på Hamar Salsaklubb.

Daria Kolosovskaya – Russland/Oslo

Jeg begynte å danse bachata i 2018 i Oslo. Et år senere reiste jeg til en bachatafestival i Stockholm og ble forelsket i tradisjonell bachata. Og da begynte eventyret mitt. Siden da fikk jeg jobbet som bachata hjelpeinstruktør og etterpå som instruktør på danseskoler i Norge, men jeg har aldri sluttet å studere og videreutvikle meg i denne dansen.

Jeg har vært på mange dominikanske festivaler i Europa, og i 2022 fullførte jeg Bachata Dominicana instruktørkurs (et kurs som er laget av Junior & Carolina, Edwin & Dakhóta og Sueco & Johanna). Fra og med høsten 2023 underviser jeg tradisjonell bachata på SalsaNor i Oslo. Jeg gleder meg masse til å danse med dere på Hamar Latin Festival!

Hilde Kristin Szabo, Hamar Salsaklubb

Hilde Kristin har danset og beveget seg til rytmer siden ungdommen. Hennes første møte med cubansk musikk og dans var i 2007. Dette var begynnelsen på en lidenskap for den cubanske musikkens ulike uttrykk som hun liker å leke til, akkurat som cubanere gjør. I 2008 fulgte hun instruktørkurs i regi av Latin Room, og har vært både hjelpe- og hovedinstruktør siden. Hun har drevet Salsa Innlandet med weekendkurs, festivaler og danseturer til Havana, Cuba, og vært styreleder i Hamar salsaklubb. Hilde Kristin startet Hamar Latin Festival i 2013. Hennes hjerte for cubansk salsa og evne til å lære bort, har inspirert mange. I timene utstråler hun entusiasme for dansen, og gir det lille ekstra for at du skal føle deg trygg og la deg rive med.

Hamar Latin Festival er glad for å ha henne tilbake som instruktør.

Ricardo Ferreira, Portugal/Oslo

La oss presentere Ricardo Ferreira, kizombainstruktør!

  • Undervist siden 2005 i Europa, Afrika og Nord-Amerika
  • Enkel og direkte tilnærming
  • Pedagogisk og morsomt
  • En flott blanding av forståelse vs følelse
  • Koreograf og danser i flere arrangementer
Vi har mye vi kan lære fra Ricardo og vi liker både danse- og undervisningsstilen hans. Velkommen!

Yordano Bulgar – Cuba/Oslo

Yordano ble født i Centro Habana, Cuba. Han tok sine første dansetrinn i ungdomsårene og etter et par års trening ble han en kjent og populær danser i Havana, som det naturtalentet han er. Han jobbet som solist i Dance Company i Havana og han var finalist i den cubanske TV-konkurransen «Bailando en Cuba» i 2018.
Yordano er ikke bare en fantastisk danser og lærer, han er også en fantastisk danser som får hvert par til å skinne på dansegulv. Han er den mest elskelige personen, og du vil se hans spesielle energi når du møter ham. Han er nå en kjent og populær danser og lærer i Norge.